Om Siggava Stories

 
 
 
 
DSC05045.jpg
 

Hej! Mit navn er Kit, og jeg står bag Siggava Stories

 
 

Jeg er fotograf med base i Hjortshøj lidt uden for Aarhus. Jeg brænder for det stemningsfulde og derfor foregår mine fotograferinger på en afslappet og hyggelig måde. Min tilgang er laidback, og det vigtigste for mig er at fortælle din historie, som den er.

 
 
DSC00167.jpg
DSC02451.jpg
DSC00004.jpg
 
 

Hvad du (sandsynligvis) ikke vidste om mig…

 
 

Sigga-hva-for-noget?

Jeg bor i Hjortshøj sammen med min mand og vores to hvirvelvinde af et par småpiger på to og tre år. Sigga og Ava hedder de (SiggAva… Opfindsomt!). Bare rolig, hvis du troede, jeg hed Sigga eller Siggava, så er du langt fra den eneste… Jeg lover, at jeg lystrer på det hele. Bare helst ikke “fotografen” - det er nemlig alt for distancerende, og det er ikke sådan, jeg ruller. Med mig får du nemlig så meget mere end en fotograf.

 
 

Kjoler, gummistøvler og hatte

Jeg er en fuldblodsøstjyde og selvudnævnt “semilandpige”, som ejer intet mindre end tre par gummistøvler, der dog opvejes af et et skab fyldt med lange, boheme kjoler. Åhh de lange kjoler! Jeg ELSKER dem! Og næsten lige så højt elsker jeg mine fedorahatte - jeg har tre af slagsen, som min mand vil kalde meget ens. Det er de bare slet ikke! Slet, slet ikke…

Hvirvelvindene

Jeg er mor til to små krølhårede piger (også kaldet “hvirvelvindene”). Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg har drønet rundt om de hjortshøjske søer i mit forsøg på at indhente dem. Det gør det ikke bedre, at den ældste har lært at cykle… Behøver jeg at sige, at jeg har opsagt mit fitnessmedlemskab? Toddler crossfit, siger jeg bare!

 

Følg med på @siggavastories